[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Referentie voor de cattery van Linda  van Mechelen.

Waar zal ik eens beginnen… Na een nogal bewogen jaar, waarin wij drie katten zijn verloren zat ik op een dag per toeval naar ’t programma cats 101 te kijken. Dit programma wordt uitgezonden op Animal Planet, waarin men je op een leuke manier kennis laat maken met allerlei verschillende rassen. Ik zit dus lekker op de bank tv te kijken, nog een beetje verdrietig omdat wij de vorige avond afscheid moesten nemen van onze lieve Mazzel. In een flits zie ik een fragment voorbij komen op de tv waarvan ik dacht nee, dat heb ik vast niet goed gezien… maar de techniek staat tegenwoordig voor niets dus ik ging snel terugspoelen om het fragment opnieuw te kunnen bekijken. En ja hoor ik had het dus toch goed gezien, er zat en man in een grote zwemband op een rivier met een kat op schoot! Een Pixie Bob, vanaf dat moment was ik gelijk verkocht. Ik heb direct op opnemen geklikt zodat ik de uitzending ’s avonds aan mijn vriend kon laten zien en zelf ben ik gelijk achter internet gekropen. In eerste instantie kon ik niet zo heel veel vinden over de Pixie Bob, maar dat had meer te maken met mijn ongeduldigheid als het op computers aan komt J.

Diezelfde avond heb ik samen met mijn vriend een mail gestuurd naar Linda, die vervolgens heel snel terug reageerde. We maakte snel een afspraak om langs te gaan bij Linda, om kennis met haar te maken en niet te vergeten kennis te maken met haar Pixie Bob’s. Het was een super gezellige middag, het voelde van beide kanten vertrouwd en ja na één knuffel van Leevie was ik helemaal verkocht.

Linda heeft ons vanaf dat moment super goed begeleid, ze hield ons wekelijks op de hoogte hoe de zwangerschap van Mia verliep. Toen Mia beviel van haar vier prachtige kittes kregen wij direct een sms bericht. Na veertien dagen zijn we op bezoek geweest. Zo konden de kittens even wennen aan hun nieuwe omgeving en hadden ze inmiddels hun oogjes open. Ook hebben we alles nauwlettend kunnen volgen op de website van Linda, hier zet Linda eens in de zoveel tijd een update met foto’s op. Het is ontzettend leuk om op deze manier je kitten te zien opgroeien totdat ze groot genoeg is om mee naar huis te gaan. Wij zijn inmiddels de trotse verzorgers van Fyra!

Onze Fyra is een lief goed gesocialiseerde kitten, die al na één week niet meer weg te denken is uit ons gezin. Fyra is opgegroeid in een liefdevol, hygiënische speelparadijs voor katten. Linda bied haar katten genoeg faciliteit, verzorging en voornamelijk liefde. Ook als fokker heeft Linda goed geopereerd, ze heeft ons zeer goed  geïnformeerd voorafgaande het tekenen van ons contract en alles wat er bij een kitten komt kijken.
Tevens kregen wij een Pixie Bob informatie boek en een Royal Canin kittenpakket waar we erg veel aan hebben, het is erg interessant en leuk om over het ras te lezen. In het Royal Canin kittenpakket vindt je ook allerlei bruikbare informatie. Waar wij ook heel erg blij mee waren was het dvd’tje met alle foto’s vanaf de geboorte tot de dag dat ze mee naar huis mocht.

Kortom alleen maar pluspunten, wij zijn zeer tevreden over de cattery van Linda van Mechelen. Oké misschien heb ik één minpuntje, bij ieder bezoek kregen we taart of gebak… volgens m’n weegschaal kan dit eigenlijk echt niet! J.
Dus… mocht u voor een Pixie Bob willen gaan, kunt u met een gerust hart bij Linda terecht.

Gert-Jan, Simone & Fyra.

  
MajorTess' Fyra geb. 13 juli 2012