[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Enje Miep van MajorTess (voorheen kitten 3)
In November 2005 vond mijn zoon DE ideale kat via internet...Een pixiebob! Gelukkig had de eigenaresse (Linda) een site die we uitgebreid hebben bekeken...en we waren verkocht...
Wij (man,vrouw en 2 zoons) hadden op dat moment al 3 katten en een hond,maar er was nog wel plaats voor een vierde kat...
Nu is onze oudste zoon Martijn gek op grote,forse katten met een eigenzinnig karakter.En dat vond hij helemaal terug in de omschrijving van de pixie-bob!
Na enig overleg hebben we Linda gebeld en JAAAA er was nog 1 kitten beschikbaar!
Nog even een nachtje erover geslapen...en besloten dat we er voor gingen..Was nog even spannend want er waren nog een paar kapers op de kust!
Deze eerste 2 gesprekken met Linda waren hartverwarmend! We hadden op haar site al gemerkt hoe ze begaan is en was met haar katten en dat bleek nu uit de gesprekken ook weer! Afgesproken werd dat we ''Enje Miep''(roepnaam Miep) 2 weken later gingen ophalen!
2 dagen later (na ons eerste gesprek) kwam het droeve bericht dat Money ,Miep's moeder,erg ziek was en HCM had. Linda heeft ons meteen gebeld en ons het probleem voorgelegd,omdat het niet duidelijk is of de kittens het in de bloedlijn hebben of zullen ontwikkelen....We konden besluiten om het poesje niet te nemen, of een garantie van drie jaar op HCM...en voor dat laatste zijn we gegaan...
Want:
a) waren we helemaal verliefd op Miep
b) kan niemand je ooit garanderen dat een kat gezond blijft
c) was Linda zo oprecht dat we er alle vertrouwen in hadden en hebben!

Toen was de grote dag daar, zaterdag 10 december zijn we met het hele gezin Miep gaan halen! We werden heel gastvrij ontvangen ennnnnn daar was onze Miep!...Geweldig! Wat een beauty! Ook hebben we papa Major bewonderd...prachtig...en Linda´s andere katten. En alles zag er zo schoon en verzorgd uit! En de manier waarop Linda over haar katten sprak en spreekt..zo vol liefde!
Je kon aan alles merken dat er totaal geen winstbejag in het spel is maar pure dierenliefde!

Inmiddels is Miep een maand bij ons en ze maakt alle verwachtingen waar! Ze is lief,intelligent,ondeugend,mooi...speels...en een ontzettende ´´hug´´poes! Ook kan ze het prima met de andere katten EN hond vinden,deze laatste valt ze zelfs aan! Ook met Linda hebben we veel contact zowel persoonlijk als op het kattengebied! Het waren toch haar eerste ´´kindjes´´. Daarom alle lof voor Linda en haar man Gerrit.

Mochten jullie meer willen weten mogen jullie via Linda altijd contact zoeken!

Groetjes Marty, Jeroen, Martijn en Michiel

MajorTess' Enje Miep