[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]

Referentie voor cattery Major Tess van Linda van Mechelen

Major Tess “Flo” geboren 4 augustus 2013
 
Wij zijn bij Linda terechtgekomen door al de positieve verhalen van onze dochter Lisanne. In 2012 heeft ze – het ras Pixiebob in een uitzending 101 cats gezien hebbende -  Major Tess “Muis ”geboren 13 juli 2012 bij Linda gekocht. Muis is een ontzettend leuke kat en de begeleiding van Linda was geweldig.

Wij hebben al een rashond in ons gezin, (Dandie Dinmont Terriƫr) en weten hoe belangrijk een goede fokker is en waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf van een beestje. Met name een goede socialisatie is zeer belangrijk. We waren onder de indruk van de lieve, ontspannen huiselijke sfeer waarin de kittens bij Linda worden groot gebracht.

Natuurlijk wilden wij ook bij Linda een kitten kopen. Wij hebben immers in 2012 al gezien wat een goede begeleiding en voorlichting Linda geeft. Muis heeft ons hart gestolen, zo een leuke kat wilden wij ook wel.

Op de dag van geboorte hebben wij gelijk een sms van Linda gekregen, via haar site hebben wij de ontwikkeling van de kittens kunnen volgen. Wat maakt Linda daar veel werk van. Ik ben zeker dat veel mensen met heel veel belangstelling de website in de gaten houden.

3 weken later zijn wij voor het eerst bij Linda en de kittens op bezoek geweest en zijn gelijk voor kitten nr 1. “Flo” gevallen. De zorg en toewijding die Linda aan al haar kittens, katten en katers geeft is geweldig. Zo veel liefde. Een ontzettend schone harmonieuze omgeving, de katten ontbreekt het bij Linda en Gerrit aan niets.

Wij zijn meerdere malen op bezoek geweest, geen vraag is teveel. Linda reageert op alle mails of apps. Altijd probeert ze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wij hebben veel voorlichting gekregen over het omgaan met pixiebobs.

Op de dag dat wij Flo konden ophalen hebben wij een hele tas met foto’s, speelgoed en voorlichtingsmateriaal als ook een kitten pakket van Royal Canin meegekregen. Eind 2013 is Linda zelf bij ons op bezoek geweest om Flo te zien en ons de stamboom te brengen.

Wij hebben een ontzettend goed gesocialiseerd kitten mee naar huis genomen en zijn er super blij mee. Flo was zelfs zo relaxed dat ze heel vlug vriendjes met onze hond is geworden. Flo is niet meer weg te denken uit ons gezin – ik kan iedereen die overweegt een kitten aan te schaffen – alleen maar verwijzen naar de cattery van Linda.

Karin en Peter Paul (4-jan-2014)

  
MajorTess' Flo