[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Referentie Mittens geboren 4 augustus 2013

Sven en ik wilde al heel lang een katje en al vrij snel viel ons oog op een Pixiebob. Zo mooi en met het karakter van een hond leek ons ontzettend leuk. Sindsdien bekeken we vaak de site van Linda en werden we nog enthousiaster.

In het geheim begon Sven met zijn missie: een kitten voor ons! Hij had contact met Linda en dat verliep ontzettend goed. Op 4 augustus werd Mittens geboren en op 31 augustus (de dag na mijn verjaardag) nam Sven mij geblinddoekt mee naar het huis van Linda. Ze deed mee aan mijn verjaardagsverassing en ik werd gedropt tussen de kittens. De blinddoek ging af en ik was helemaal gelukkig! Omringd door kittens!

Met Linda was er ook direct een klik en ze legde ontzettend goed uit waar we op moesten letten en rekening mee moesten houden bij een kitten. Ik heb als kind een kat gehad, maar voor een kitten zorgen hadden we beide nog niet eerder gedaan. Het was zo fijn dat we al onze vragen konden stellen en Linda ze super kon beantwoorden.

Sven en ik kozen voor Mittens, het kleinste meisje van de groep. Niet te druk, niet te rustig, precies goed voor ons! Toen ze eind oktober bij ons kwam wonen waren we dan ook ontzettend blij!

Mittens is zo’n lieve, stoere, ondeugende en schattig kitten! Ze voelt zich helemaal thuis bij ons en dat is ontzettend fijn om te zien! Ze heeft echt een leuk karakter en ze is super zacht. We genieten elke dag ontzettend van de kleine. Ze groeit trouwens echt als kool en ze is net haar tandjes aan het wisselen.

Linda is Mittens laatst komen opzoeken en zij vond gelukkig ook dat Mittens het heel goed deed! Het is ook zo fijn dat je haar altijd kan smsen of mailen, geen vraag is teveel.
Linda is een topper net als haar katten. Wij zijn super blij met Mittens.

Groetjes,
Sven en Carien

  
MajorTess' Mittens