[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Referentie Chaplin (geboren op 22 oktober 2007)

1 februari 2008

Lieve Linda en Gerrit,

Hoe ik bij jullie terechtkwam......

Na het overlijden van mijn kater Woeffke op 19 -07-07 ben ik op zoek gegaan naar een kat met een vergelijkbaar uiterlijk en karakter. Woeffke was een katertje dat ik op 6 maanden oud tijdens ons verblijf op Aruba had gevonden. Toen hij op 15 jarige leeftijd aan darmkanker overleed was het gemis en verdriet zo groot dat ik besloot op zoek te gaan naar een
look-a-like. Dit vond ik terug in de Pixie-bob/American Bobtail zowel qua uiterlijk als karakter.

Via het internet had ik enkele Cattery's in Europa gevonden van de American Bobtail en de Pixie-bob. Mijn zoektocht was niet makkelijk. Ik had niet met iedere cattery die ik had benaderd een klik. Tot ik bij jou terechtkwam, Linda. Het klikte dadelijk tussen ons. Helaas was op dat moment geen van je poezen zwanger en je vorige kittens waren allen verkocht. Ben desondanks snel bij jou op bezoek geweest en wist toen zeker dat ik een kitten uit jouw cattery wenste. Alle katten waren zo mooi en goed verzorgt en enkele leken echt op Woeffke. Wat voor mij natuurlijk ook belangrijk was. Nadien ben ik naar de stambomen gaan kijken. Uitmuntend!! Al staat dat bij mij niet op de eerste plaatst.

Wat was ik blij dat de week na mijn bezoekje het goede nieuws kwam dat Maya zwanger was van Mayor. 2 hele mooie katten. Ik had reeds het vorige nestje uit deze combinatie gezien en ook dat vond ik prachtige kittens.

Op 22-10-07 was het dan zover. 6 kittens werden er geboren. 2 mannetjes en 4 vrouwtjes. Ik wenste een mannetje omdat mijn poesje Staartje niet goed overweg kan met vrouwtjes.

Spijtig woonde je 95km van mij vandaan. Misschien wel goed voor jou anders was ik iedere dag komen kijken. Na 3 weken heb ik jou opnieuw bezocht en mijn keuze gemaakt. Het werd kitten 6 welke ik Chaplin-Major heb genoemd.

Ik zag hem via je website groeien en de 3 bezoekjes waren altijd zeer aangenaam bij je.

Sinds een week en een paar dagen woont Chaplin bij ons in BelgiĆ« en ik kan mij geen liever katertje wensen. Hij knuffelt als een gek en slaapt met mij in bed onder de lakens. Ook ligt hij 's avonds op de schoot van Mike of van mij. Als ik achter de pc zit moet hij op het bureau liggen. Wat vindt hij dat scherm aantrekkelijk! Of hij ligt achter op mijn stoel tegen mij aan. Hij zoekt echt je gezelschap op. 's Morgens staat zijn bebbel geen 2 minuten stil. Na het eten, zijn plasje en poepje en een uurtje spelen wordt hij rustiger. De tuin vindt hij machtig. Al trilt hij wel van de grote sensatie op zijn pootjes. Als hij echt moe wordt, gaat hij boven in het kantoor onder een rek in een klein hoekje slapen. Na een uurtje of 3 komt er weer een spring levendige Chaplin te voorschijn en gaat hij een van zijn speeltjes halen, want dan is het terug speeltijd.

Staartje blaast nog wel naar hem maar liggen toch samen op bed. Hij wil altijd graag bij haar gaan liggen of met haar spelen. Maar dat is nog iets te vroeg voor haar. Guus, onze loslopende langoor was even heel jaloers en liep als een gek al grommend achter Chaplin aan. Gelukkig verbetert dit met de dag.

Lin, Ik ben heel blij een kitten bij jou te hebben gekocht.

Ik vind Chaplin gewoon SUPER.

Dikke knuffel

Viv & Mike & Chaplin & Staartje & Guusje.Lieve mams Linda,

Wat ben ik blij dat mijn vrouwtje Viv een zusje bij je is komen halen. Ze is zo mooi. Ik zie haar zo graag en zij is dol op me. Dit was een ongelofelijke goede beslissing van mijn vrouwtje. Ik raad dan ook iedereen aan een 2e pixie als vriendje erbij te nemen.

Dikke knuffel Chaplin & Lin de pixie-bob's


  
MajorTess' Chaplin en Lin