[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Referentie Churchill (geboren op 11 mei 2007)

9 september 2007

Vandaag is Churchill 6 weken bij ons en 17 weken oud.
We leerden de Pixie-bob "kennen" via een rasbeschrijving in onze katten encyclopedie. We waren meteen verkocht zowel door het uiterlijk als het karakter wat vergeleken wordt met het loyale karakter van een hond. Dit ras moesten wij ook hebben. Na veel zoeken op het internet kwamen we ten slotte uit bij Linda. Na het eerste contact, nu zo'n twee jaar geleden, besloten we definitief voor de pixie-bob te gaan. Dus op de wachtlijst! Twee nestjes en anderhalf jaar verder kregen we uiteindelijk Churchill.

Toen we voor het eerst bij Churchill gingen kijken, werden we hartelijk ontvangen door Linda en Gerrit. Hun huis ziet er spik en span uit, netjes, verzorgd en dit geldt ook voor hun katten. We hebben heel veel contact met elkaar en al onze vragen werden en worden steeds door Linda beantwoord. Ze is eerlijk en zeer betrouwbaar. Op het moment dat hun Millie ziek was en de kittens onverklaarbare diarree hadden, heeft ze ons tijdig ingelicht. Dit was voor ons geen reden om Churchill niet te kopen. Linda heeft iedereen met hart en ziel verzorgd en pas Churchill aan ons meegegeven op het moment dat hij 100% gezond was verklaard. Dat noem ik nou dedication en liefde voor een dier!!! Wij zijn haar daar ook zeer erkentelijk voor. Linda en Gerrit nogmaals bedankt voor alle steun en liefde die jullie geven!!!

Churchill is nu dus 6 weken bij ons en het is me er een. Hij is al vrij groot en woog met 14 weken al 2.5 kg, wat volgens Linda zwaar was. Churchill zit vol energie, weet niet van ophouden en de tuin vindt hij helemaal geweldig. Daar racet hij doorheen, springt over bloembakken, ook in mijn planten natuurlijk en met vier poten tegelijk, wat heel lachwekkend is om te zien omdat onze andere katten dat niet doen op die manier. Als hij zich groot wil maken tegenover de anderen springt hij zijwaarts met vier poten tegelijk en zijn rug omhoog. Op dat moment lijkt hij meer op een hert.
's Ochtends komt hij me wekken, elke dag opnieuw, alleen veel te vroeg. Het is meestal tussen 5 en 6 uur en dan wil meneer aandacht. Kopjes geven, kroelen en helemaal tegen je aankruipen. Dat duurt dan ook nog een half uur en dan gaat hij weer slapen en ben ik natuurlijk nog steeds wakker. Ja, klok kijken kan hij nog niet. Maar het is wel een schatje. Rene en ik hebben veel plezier van Churchill en zijn super blij met hem. Hij heeft zeker het uiterlijk van een "wilde kat".

Wij kunnen iedereen aanraden die een Pixie-bob wil, vrijblijvend bij ons, via Linda informatie aan te vragen. De Pixie-bob is een geweldig ras, zeer aanhankelijk en zeker aan te bevelen. Linda is een geweldig persoon, een zeer goede fokker en heeft alles voor haar katten over. Dit is geen geldkwestie voor haar, maar pure liefde voor het katten ras. Wij bedanken Linda dan ook voor het socialiseren en de goede verzorging van onze Churchill. We hopen dat het aankomende nestje in oktober haar weer mooie kittens zal bezorgen en wensen Linda en Gerrit veel succes toe met hun Pixie's.

Vriendelijke groeten,
Erica en Rene.

MajorTess' Churchill