[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Referentie Skyler geboren op 2 mei 2008

Via het Internet kwamen Maggie en ik in aanraking met de Pixie Bob.
We waren allebei direct geïntrigeerd door de leuke verhalen over dit
bijzondere ras. Ik zelf ben eigenlijk meer een honden mens, maar de
intelligentie, het karakter en vanzelfsprekend ook het indrukwekkende
uiterlijk sprak mij erg aan.

Ik was oprecht geïnteresseerd in een kitten, iets wat ik vroeger voor
onmogelijk had gehouden. Maggie heeft eigenlijk heel haar leven katten
gehad en zij was natuurlijk direct enthousiast.

Vervolgens zijn we eigenlijk direct via google op zoek gegaan naar een fokker in Nederland. Er bleken een tweetal te bestaan, waarvan de cattery van Linda er een was. Linda maakte bij ons eerste e-mail contact direct een vriendelijke, eerlijke en serieuze indruk. "De kittens zijn niet goedkoop, dus schrik niet" zei ze direct en "Jullie mogen altijd vrijblijvend komen kijken, ik dring nooit iemand een kitten op". Dit gaf ons direct een goed gevoel. Het is toch prettig om te weten dat ook een fokker het beste voor heeft met haar kittens en het financiële aspect niet op de eerste plaats zet.

Vrij vlot konden we bij Linda langskomen om een kijkje te nemen. Wat direct opviel was dat alles bij Linda in het teken van haar katten staat. Haar dieren komen niets te kort en ondanks dat ze een voltijd baan heeft, geeft ze de katten enorm veel aandacht en liefde. Het is erg bewonderenswaardig om te zien dat in zo'n druk leven ook het huis en daarmee de cattery er spik en span uitziet.

Linda heeft ons op haar gemak rondgeleid en kennis laten maken met al haar katten. Daarbij heeft ze uitgebreid de tijd genomen om zo veel mogelijk te vertellen over katten in het algemeen en de Pixie Bob in het bijzonder.

De keuze was snel gemaakt. Er moest een Pixie Bob in huize van Eijden komen. Gelukkig had Linda net zo'n positief gevoel over ons als wij bij haar hadden.

Op 26 juli hebben we uiteindelijk onze kleine meid Skyler opgehaald en na bijna 2 maanden kunnen we zeggen dat voor ons "Dogs in disguise" voor dit ras niet opgaat. Wij vinden Skyler meer een "Monkey in disguise". Tjonge jonge wat een bijdehante tante. Ze is zo slim, nieuwsgierig, ondeugend, gek, druk, lief en onverschrokken tegelijk. Elke dag is weer een nieuw avontuur. Met een Pixie Bob in huis is het nooit saai!

Over de begeleiding van Linda, het contact, de cattery en de informatie kunnen we kort zijn: perfect. Het leuke is dat Linda ook na de aanschaf betrokken blijft. Ze blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen van het kitten en update haar site regelmatig met foto's van nieuwe nestjes en de katten uit vorige nestjes.

Linda wordt gedreven door haar oprechte liefde voor dieren en dat maakt haar een geweldige mens en fokker met een groot enthousiasme voor het vak en grote inzet voor het wel en wee van de kittens. Als we onze handen niet vol hadden aan 1 Pixie Bob, hadden we er zeker zonder twijfelen nog een bij Linda gekocht.


  
MajorTess' Skyler