[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Referentie Izzy & Dixie geboren op 13 augustus 2008

Ik ben via Kattenplaza eigenlijk bekend geraakt met het ras de pixie-bob, daar stond namelijk een mooi verhaal geschreven door Linda Hilberink. Door het verhaal en mede door de foto's van de pixie's raakte ik hoe langer hoe meer verliefd op dit ras. Ik kwam er al snel achter dat Nederland 2 fokkers heeft en na beide gebeld te hebben voor informatie sprong Linda er met haar info helemaal uit. Haar liefde voor haar katten....... Haar passie waarmee ze over haar katten sprak stak voor mij boven alles uit!

Linda is ook niet iemand die je een kitten "opdringt", maar jezelf de keuze laat. Je bent altijd welkom kennis te komen maken met haar lekkere kattenbende en dat sprak me erg aan. Na een tijdje mailcontact waren er eindelijk kittens beschikbaar. Over de prijzen doet Linda ook helemaal niet moeilijk, want wat bij haar voorop staat is dat de kittens een goed en blijvend thuis krijgen. Daarbij wil ze graag contact houden met de al verhuisd zijnde kittens. Dat doet ook niet elke fokster!

Dan het eerste bezoekje... Ik heb mijn ogen uitgekeken!!!!! Alles brandschoon!!! De katten alle ruimte! Echt Super! De katten allemaal keurig verzorgd en daarbij laat Linda ook alle plekjes in huis zien waar haar katten verblijven..... En dat is door het hele huis :-). Wat een luxe-kattenleventje :-) Linda zegt het dan wel niet, maar Linda woont bij de katten en niet andersom.

Dan Linda als mensenmens. Je kunt je geen betere vriendin wensen! Altijd staat ze voor je klaar met raad en daad en advies en ook met hulp mocht je die nodig hebben!

Dan nu mijn 2 lekkere pixie's. Vanaf de eerste minuut dat ze hier in huis kwamen was het één groot feest! De kittens zijn erg sociaal opgevoed wat gelijk te merken is. Dat stapte vanaf de eerste minuut hier gewoon door het huis ondanks de lange reis die ze net gemaakt hadden. Ze zagen de andere 4 aanwezige katten en besloten gelijk : VRIENDJES!!!! En heel apart, ook mijn katten-gang vond het allemaal prima :-). Ja, ze moesten natuurlijk wel eerst wennen aan die 2 drukke rakkers......maar het grappige is, ze rennen en dollen nu gewoon met hen mee! Het kittenpakket wat we kregen en de dvd met de fotootjes..... Super allemaal!

Ik kan alleen maar afsluiten met te zeggen: Het is een ware verrijking van mijn leven 2 zulke fijne mensen en 2 pixie's aan mijn leven te mogen toevoegen!

Linda bedankt voor mijn 2 heerlijke kattenkinderkes en je vertrouwen in mij dat ik ze verder mag grootbrengen, liefhebben, verzorgen en bovenal van ze genieten.

Dank je!

Liefs en groetjes Eke and Cats
  
MajorTess' Izzy en Dixie