[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Kitten 2 vrouwtje
Marilyn verkocht aan Callista & Ben
Kitten 2 vrouwtje
Marilyn verkocht aan Callista & Ben
Kitten 1 katertje
Sam verkocht aan Gerdie en Wietse
Kitten 1 katertje
Sam verkocht aan Gerdie & Wietse
28 november 2009
Gisterochtend ben ik toch maar met Maya naar de dierenarts gegaan. De hele nacht was ze onrustig en aan het graven in haar doos. Ze was al zo lang bezig met ‘nestelen’, maar ze kreeg geen weeën. Er zijn 2 kittens geboren met een keizersnede en ik heb haar gelijk laten steriliseren. Want Maya heeft genoeg nestjes gehad en ik wil niet dat ze weer zo’n zware zwangerschap krijgt. Ik ging er eigenlijk vanuit dat er geen levende kittens ter wereld meer zouden komen, want ik voelde niets bewegen. Dus ik was dan ook heel erg verrast toen ik van de dierenarts vernam dat er twee kittens levend ter wereld waren gebracht! Wel houd ik moeders en kittens goed in de gaten, want je weet maar nooit. Maya heeft toch een zware operatie achter de rug. Er is één katertje geboren met een kort staartje, dezelfde lengte als Major en een klein krulletje aan het eind en één vrouwtje met een lange staart. Wat een mooie combinatie! Het mannetje woog 119 gram bij de geboorte en het vrouwtje 101 gram. Mooie gewichtjes. Alleen het mannetje heeft nog wat moeite met een tepel vinden, dus ik duim dat hij het goed blijft doen. Pas gisteravond – nadat ik hem gevoederd had – zoog hij voor het eerst aan een tepel. Nu duimen dat hij zelf blijft eten anders moet ik hem voorlopig gaan voederen. Ja, het waren een paar stressvolle dagen voor Maya en daarmee ook voor mij, maar ik ben nu heel erg opgelucht en duim dat alles goed blijft gaan. Hierbij een paar foto’s van mams en de kittens. Ik heb ze nog niet afzonderlijk gefotografeerd, omdat ik Maya niet te veel stress wil geven. Maar foto’s van de kittens afzonderlijk volgen nog. Ook heb ik een paar grappige foto’s van Maya en Mambo bijgevoegd. Want toen Maya zover was om te bevallen (alleen dus zonder weeën), zag ze Mambo ineens als haar kitten!!!! Zo heeft ze de gehele zwangerschap een hekel gehad aan Mambo en zo knuffelde ze hem aan alle kanten! Ze begon hem zelfs aan zijn nekvel te verslepen door het huis en Mambo mocht ook nog even aan de tepel! Ja, gekke dieren toch katten….
  
13 november 2009
Ik ben helemaal op van de zenuwen.... Zowel Maya, Macy als Mia zijn zwanger. Dit keer is het duidelijk te zien bij Macy en Mia. Ik ben zo bang als ik dit straks niet aankan! Ik heb al zoveel keren geprobeerd om de dames zwanger te krijgen, maar iedere keer lukte het niet. Ik dacht toch echt dat er een paar vrouwtjes waren die niet vruchtbaar (meer) waren. Vandaar dat ik het iedere keer weer probeerde als ze krols waren.... Niet gedacht dat het uiteindelijk in 1x bij allen zou lukken!!!! Het wordt hier dus een echte drukke kittenboel. Uiteraard ben ik blij dat ze dus vruchtbaar zijn, maar ook bang als het mij straks te veel wordt..... Dit omdat ik er ook nog naast werk. Ik duim dat ze allen hele kleine nestjes hebben. Maar belangrijker dat alles goed gaat en ze gezond zijn.

  
Major
Maya
24 oktober 2009
Maya is nu zeker zwanger! Haar tepeltjes zijn groot en roze. Ook wordt ze met de dag dikker. Ik hoop stiekem op een klein nestje van maximaal 3 kittens, maar als ze nu al zo dik is…..
  
Meer over onze katten en kittens lees je in mijn dagboek.
Kittens Maya&Major geboren op 27 november 2009