[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]23 januari 2009
Goed nieuws! Maya is toch zwanger. Ben net terug van de dierenarts en ze hebben gelijk een echo gemaakt. Zie foto van een van haar kittens. Alleen ik kan nu niet haar gedrag verklaren, maar o wat ben ik blij!

10 januari 2009
Millie is echt zwanger, maar van Maya weten we het zo net nog niet. Ok ik moet sowieso een paar weken wachten voordat ik wat kan zien, maar haar gedrag..... Ze wil nog steeds naar boven naar Major en tot overmaat van ramp plast ze ook dagelijks voor zijn deur. Als ze zwanger zou zijn dan zou dat toch op moeten houden? En daarbij heb ik twee geslaagde momenten waargenomen. Of die hormonen moeten nog uit haar lijfje... Vreemd. We houden haar maar goed in de gaten.

4 januari 2009
Het is me gelukt! De vorige nestjes zijn terug op mijn site (incl. de gewichtenlijstjes). Dat maakt de site toch wat leuker.

Zoals het er nu uitziet is Millie zwanger. Haar tepeltjes zijn groter alleen nog niet donker roze. Ik denk dat Maya ook wel zwanger zal zijn, want ik heb dit keer 2 geslaagde momenten waargenomen.

1 januari 2009
Maya is opnieuw gedekt door Major. Mocht ze zwanger zijn dan zal ze rond 5 maart 2009 bevallen.
Kitten 2 vrouwtje Dana
(verkocht aan René en Mayte)
Kitten 1 mannetje Buddha son of Major (verkocht aan Alwin van Hooff)
6 maart 2009
Maya is hedenmorgen bevallen van 2 kittens. Kitten 1 is een mannetje met een showkwaliteit lengte staartje en kitten 2 is een vrouwtje met een lange staart. Beiden wogen vanmorgen 104 gram. Moeders en kittens maken het goed. Meer over deze ervaring lees je in mijn dagboek.
  
Meer over onze katten en kittens lees je in mijn dagboek.
Major
Maya
Kittens Maya 6 maart 2009