[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Bruce verkocht aan Astrid & Arjen
Silas verkocht aan de familie Kloet

Momo verkocht aan Martijn & Corrinda
Leevie blijft bij ons
Bengel verkocht aan Laura en Ron
Bumper verkocht aan Mireille & Rene
  
kitten 5 vrouwtje/poly
lange staart
kitten 6 katertje/lange staart
kitten 4 katertje/poly/
lange staart
kitten 3 vrouwtje/poly/lange staart
kitten 2 katertje/lange staart
kitten 1 katertje/poly/lange staart
24 december 2009

Kitten 1 is een katertje met poly voetjes en een lange staart. Hij woog bij de geboorte 103 gram.
Kitten 2 is een katertje met lange staart. Hij woog bij de geboorte 96 gram.
Kitten 3 is een vrouwtje met poly voetjes en een lange staart. Zij woog bij de geboorte 101 gram.
Kitten 4 is een katertje met poly voetjes en een lange staart. Hij woog bij de geboorte 102 gram.
Kitten 5 is vrouwtje met poly voetjes en een lange staart. Zij woog bij de geboorte 95 gram.
Kitten 6 is een katertje met lange staart. Hij woog bij de geboorte 116 gram.
23 december 2009
Wie had dit gedacht! Gisteren (22 december) is Mia bevallen van 6 kittens! Het is een bijzonder nestje met veel poly kittens en ik denk meer katertjes dan vrouwtjes. Maar ik moet alles nog een keer goed nalopen. Bij sommige kittens is het geslacht overduidelijk en bij andere weer niet. Ook lijken ze zo erg op elkaar…. Lastig… Ik moet ze echt gaan ‘merken’ met nagellak en als ze groter zijn, krijgen ze een bandje om. Anders kom ik er niet uit. Foto’s van alle kittens afzonderlijk volgt zodra ik ze uit elkaar kan
houden;-). Uiteraard hou ik weer een gewichtenlijstje bij, maar ook deze volgt nog. Voor nu ben ik blij dat alles zo goed is verlopen en dat alle kittens en mams het op het eerste gezicht heel goed doen.
Mia
13 december 2009
Nog maar een paar dagen en Mia en Macy zijn uitgerekend. Mia is zo enorm dik! Ik ben bang dat ze heel veel kittens draagt. Wel een beetje zielig sinds dit haar eerste nestje is. Maar ik zal er voor mijn dametjes zijn. Waar ik kan, help ik natuurlijk… Macy is ook dik, maar gelukkig niet dat dik. Dus bij haar verwacht ik maar een paar kittens. Hopelijk heb ik gelijk voor wat betreft Macy en ongelijk voor wat betreft Mia;-). Want ik had nog zo geduimd op kleine nestjes. Hierbij een foto van Macy en Mia welke ik vandaag heb genomen. Nog 2 weken te gaan…..
  
13 november 2009
Ik ben helemaal op van de zenuwen.... Zowel Maya, Macy als Mia zijn zwanger. Dit keer is het duidelijk te zien bij Macy en Mia. Ik ben zo bang als ik dit straks niet aankan! Ik heb al zoveel keren geprobeerd om de dames zwanger te krijgen, maar iedere keer lukte het niet. Ik dacht toch echt dat er een paar vrouwtjes waren die niet vruchtbaar (meer) waren. Vandaar dat ik het iedere keer weer probeerde als ze krols waren.... Niet gedacht dat het uiteindelijk in 1x bij allen zou lukken!!!! Het wordt hier dus een echte drukke kittenboel. Uiteraard ben ik blij dat ze dus vruchtbaar zijn, maar ook bang als het mij straks te veel wordt..... Dit omdat ik er ook nog naast werk. Ik duim dat ze allen hele kleine nestjes hebben. Maar belangrijker dat alles goed gaat en ze gezond zijn.

  
Mia
Major
24 oktober 2009
Ik heb goed nieuws. Zowel Macy als Mia zijn gedekt door Major. Ik ben er dit keer bij gebleven opdat ik zeker weet dat het gelukt is. Ik breng de dames 1 voor 1 naar Major en na de dekking breng ik de dames weer naar beneden. Ik heb ze bewust maar een 3-tal keer laten dekken, hopende dat ze me kleine nestjes geven. Ik moest en zou weten of ze (nog) vruchtbaar zijn. Want bij beide dames zijn de dekkingen al verscheidene keren mislukt. Zodoende wou ik deze krolsheid niet voorbij laten gaan. Nadeel wel is dat ook Millie krols is. Ze steken elkaar altijd aan. Als alles goed gaat dan verwacht Macy haar kitten(s) rond 23 december en Mia rond 25 december. Krijgen we straks wellicht Kerstkittens? Kan wel een probleempje zijn…. We vieren kerst altijd bij Gerrit zijn ouders. Maar mocht ik niet naar hen toe kunnen met Kerst, dan moet ik dit goed zien te maken…... Mia en Macy zijn al vanaf dag 1 vriendjes. Dus in die zin mooi gepland. Kunnen ze samen voor de kittens zorgen. Toen Mia bij ons kwam wonen, had Macy een nestje kittens. Mia heeft een tijd lang Macy als haar moeder gezien (wellicht nog steeds). Ze dronk ook een lange tijd bij Macy. Dat maakt dat ze zo’n goede band hebben.


  
Meer over onze katten en kittens lees je in mijn dagboek.
Kittens Mia geboren 22 december 2009