[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Kitten 2 katertje
Pipo verkocht aan Martijn & Corrinda
Kitten 3 vrouwtje met korte staart
Bubbels verkocht aan Laura & Ron
Kitten 1 poly katertje
Igor verkocht aan Callista & Ben
kitten 2 katertje/lange staart
kitten 3 vrouwtje/kort staartje
kitten 1 katertje/poly/lange staart
24 december 2009

Kitten 1 is een katertje met poly voetjes en een lange staart. Hij woog bij de geboorte 95 gram.
Kitten 2 is een katertje met lange staart. Hij woog bij de geboorte 132 gram.
Kitten 3 is een vrouwtje met een kort staartje. Zij woog bij de geboorte 124 gram.
21 december 2009
Macy kon niet even wachten totdat ik weer thuis was. Ze was al bevallen van drie mooie kittens tijdens mijn bezoek aan Erica en Rene. 1 mannetje met lange staart en poly voetjes, 1 mannetje met lange staart en 1 vrouwtje met lange staart (zover ik nu kan zien). Ik vind het wel jammer dat ik Macy niet bij heb kunnen staan, maar ik had niet verwacht dat ze op dag 63 zou bevallen… Ze zijn bij mij niet eerder zo vroeg bevallen. Ik kan nog niet zeggen hoe de kittens het doen. Met name het katertje met poly voetjes is (nog) niet aangekomen. Maar weet dat ik ze dus gisteravond heb gewogen en vervolgens weer hedenmorgen. Dus het zegt nu nog niet zoveel. Voorlopig hou ik ze allen goed in de gaten en hoop dat ze alle drie gezond en wel zijn en zullen aankomen.
  
Macy
13 december 2009
Nog maar een paar dagen en Mia en Macy zijn uitgerekend. Mia is zo enorm dik! Ik ben bang dat ze heel veel kittens draagt. Wel een beetje zielig sinds dit haar eerste nestje is. Maar ik zal er voor mijn dametjes zijn. Waar ik kan, help ik natuurlijk… Macy is ook dik, maar gelukkig niet dat dik. Dus bij haar verwacht ik maar een paar kittens. Hopelijk heb ik gelijk voor wat betreft Macy en ongelijk voor wat betreft Mia;-). Want ik had nog zo geduimd op kleine nestjes. Hierbij een foto van Macy en Mia welke ik vandaag heb genomen. Nog 2 weken te gaan…..
  
13 november 2009
Ik ben helemaal op van de zenuwen.... Zowel Maya, Macy als Mia zijn zwanger. Dit keer is het duidelijk te zien bij Macy en Mia. Ik ben zo bang als ik dit straks niet aankan! Ik heb al zoveel keren geprobeerd om de dames zwanger te krijgen, maar iedere keer lukte het niet. Ik dacht toch echt dat er een paar vrouwtjes waren die niet vruchtbaar (meer) waren. Vandaar dat ik het iedere keer weer probeerde als ze krols waren.... Niet gedacht dat het uiteindelijk in 1x bij allen zou lukken!!!! Het wordt hier dus een echte drukke kittenboel. Uiteraard ben ik blij dat ze dus vruchtbaar zijn, maar ook bang als het mij straks te veel wordt..... Dit omdat ik er ook nog naast werk. Ik duim dat ze allen hele kleine nestjes hebben. Maar belangrijker dat alles goed gaat en ze gezond zijn.

  
Macy
Major
24 oktober 2009
Ik heb goed nieuws. Zowel Macy als Mia zijn gedekt door Major. Ik ben er dit keer bij gebleven opdat ik zeker weet dat het gelukt is. Ik breng de dames 1 voor 1 naar Major en na de dekking breng ik de dames weer naar beneden. Ik heb ze bewust maar een 3-tal keer laten dekken, hopende dat ze me kleine nestjes geven. Ik moest en zou weten of ze (nog) vruchtbaar zijn. Want bij beide dames zijn de dekkingen al verscheidene keren mislukt. Zodoende wou ik deze krolsheid niet voorbij laten gaan. Nadeel wel is dat ook Millie krols is. Ze steken elkaar altijd aan. Als alles goed gaat dan verwacht Macy haar kitten(s) rond 23 december en Mia rond 25 december. Krijgen we straks wellicht Kerstkittens? Kan wel een probleempje zijn…. We vieren kerst altijd bij Gerrit zijn ouders. Maar mocht ik niet naar hen toe kunnen met Kerst, dan moet ik dit goed zien te maken…... Mia en Macy zijn al vanaf dag 1 vriendjes. Dus in die zin mooi gepland. Kunnen ze samen voor de kittens zorgen. Toen Mia bij ons kwam wonen, had Macy een nestje kittens. Mia heeft een tijd lang Macy als haar moeder gezien (wellicht nog steeds). Ze dronk ook een lange tijd bij Macy. Dat maakt dat ze zo’n goede band hebben.


  
Meer over onze katten en kittens lees je in mijn dagboek.
Kittens Macy geboren 21 december 2009