[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Nog 1 kitten beschikbaar!
Kitten 4 Molly, vrouwtje, lang haar, lange staart gaat naar Eke
Kitten 5 Fivestar, vrouwtje, lang haar, lange staart gaat naar Wilma Lijf
Kitten 3 mannetje, lang haar, lange staart Yoda gaat naar Eke
Kitten 2 Mittens, lang haar, vrouwtje lange staart gaat naar Carien en Sven
Kitten 1 Flo poly, kort haar en showlengte staartje vrouwtje gaat naar Karin en Peter-Paul
5 augustus 2013
Mira heeft de laatste dagen enorm veel gemiauwd. Zo erg dat ik er gek van werd. Elke keer dacht ik het is zover… Maar nee, ze heeft het echt weten uit te stellen tot 4 augustus/dag 65. Ze had al lichte weeën en bleef maar miauwen. Elke keer wou ze naar de woonkamer waar Molly voor de deur terug zat te miauwen. Mira zag Molly ineens als haar - uit de kluiten gewassen -  kitten! Toen ik Molly bij Mira zette, werd ze stil. Ook begon Molly gelijk te drinken bij Mira… Geef haar ongelijk! Ze dacht nu pak ik de kans! Ik heb dit toegelaten opdat de weeën ook wat eerder op gang zouden komen en Mira rustig werd (ze heeft naast het miauwen constant zitten hyperventileren). Om 21.25 uur werd dan ook het eerste kitten geboren. Maar o wat was dit zielig… Ze is uiteindelijk op de grond bevallen en ze schreeuwde het uit van de pijn. Ik voel me dan ook schuldig… Dit heb ik haar aangedaan.. Nadat het eerste kitten was geboren, volgden de rest en nu zonder Molly in de buurt. Ik heb nog niet goed gekeken naar de geslachten, dit volgt nog. En ik heb ze vanmorgen pas gewogen. De volgorde van de kittens is mij niet meer bekend… Ze lijken te veel op elkaar. Dus heb ik de pootjes maar weer voorzien van nagellak…

Hierbij de gewichtjes (na een halve dag zullen we maar zeggen):
Kitten 1 poly en showkwaliteit: 135 gram (nagellak rechts achter)
Kitten 2 lange staart: 115 (nagellak links achter)
Kitten 3 lange staart 134 (nagellak rechts voor)
Kitten 4 lange staart 140 (nagellak links voor)
Kitten 5 lange staart: 119 (geen nagellak)

Ook qua staarten hou ik nog een kleine slag om de arm… Moet ze nog goed met elkaar vergelijken. Maar voor nu is mijn eerste indruk: 1 showkwaliteit met poly voetjes en 4 kittens met een lange staart en gewoon aantal teentjes.

Hierbij een paar foto’s die ik gedurende de nacht heb gemaakt. Zijn ze niet prachtig!!!
Verder zijn voor nu 3 kittens gereserveerd en een iemand komt nog kijken. Ik zal de mensen hierover nog informeren die in aanmerking komen voor een kitten/kittens uit dit nestje. Ik weet pas na 7 september welke kittens nog beschikbaar zijn. Ik bof maar!!
Marley
Mira
Meer over onze katten en kittens lees je in mijn dagboek.
Kittens Mira geboren 4 augustus 2013