[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Kitten 1 vrouwtje Noa
(verkocht aan René en Mayte)
Kitten 2 vrouwtje Sam
(verkocht aan Katrien&Karel)
Kitten 3 mannetje Felix (verkocht aan Anja&Johan)
Meer over onze katten en kittens lees je in mijn dagboek.
Kitten 4 mannetje Tommy (verkocht aan Frencis&Piet)
18 februari 2009
Helaas heeft kitten 5 het niet gered. Ze was niets aangekomen en ik had ook getest met wat drinken geven. Dit kwam direct haar neusje weer uit. Dus vanmiddag naar de dierenarts en ja toch een open gehemelte. Ik kon niets anders doen dan haar in laten slapen. Zo triest. Ze was zo mooi en verder gezond, maar ze zou dood gaan van de honger. Dit is een groot nadeel van het fokken. Want als je zo'n klein hummeltje in je handen hebt, ben je opslag verliefd. Maar neemt niet weg dat ik dankbaar ben voor de vier kittens die het tot nu toe wel goed doen. Allen zijn dan ook aangekomen. Hennie en ik hebben dit meisje naast haar broertje/zusje begraven. Dank Hennie! Ook Millie doet het heel goed. Ik vind haar zo'n knappe mams. Ze is zelfs al naar de kattenbak geweest en eten doet ze ook goed. Maar o wat is ze mager nu die kittens eruit zijn. Eigenlijk denk ik dat vier kittens voor haar beter is. Nu zal ze vast genoeg melk hebben om deze vier groot te brengen.

Ik heb gelijk maar wat foto's van de kittens afzonderlijk gemaakt. Kitten 1 en 2 zijn een vrouwtje en kitten 3 en 4 een mannetje. Vergeef me als ik het achteraf mis blijk te hebben. Het kitten dat ik in moest laten slapen was een vrouwtje met een showkwaliteit lengte staartje en lang haar. Ik durf niet te zeggen of een of meerdere van deze vier ook lang haar hebben... Bij kitten 5 was dat wat duidelijker te zien. Ook al heb ik een klein vermoeden dat kitten 4 een langhaartje is....

  
17 februari 2009
Vannacht vanaf 1.00 uur is Millie bevallen van 6 kittens. Een kitten is helaas dood geboren. Deze was net niet helemaal volgroeid. Zo sneu. Hennie en ik hebben dit kitten begraven. Dus voor nu heeft ze 5 kittens. Ik zeg voor nu omdat ze in haar vorige nestje twee kittens had met een open gehemelte. Dus de komende 48 uur zijn nog spannend. Vooralsnog heeft ze drie kittens met een lange staart (zover ik kon zien) en twee kittens met een kort (showlengte) staartje. Ook zit er volgens mij langhaar tussen, maar ik wil ze nu nog niet zo uitbundig inspecteren. Millie raakt in paniek als ik ze van haar afpak om ze goed te bekijken. En geef haar ongelijk. Ze heeft het zwaar gehad. Ook heb ik nog niet gekeken naar de geslachten. Ik wacht hier mee totdat Millie zich wat lekkerder voelt. De gewichten zijn in ieder geval heel goed. Ik zal later foto's maken van ieder kitten individueel. Maar voor nu alvast een foto van mams en kids en van de kittens knusjes bij elkaar.
Kitten 1 lange staart 116 gram
Kitten 2 lange staart 109 gram
Kitten 3 lange staart 138 gram
Kitten 4 korte staart 120 gram
Kitten 5 korte staart 110 gram


  
10 januari 2009
Millie is echt zwanger, maar van Maya weten we het zo net nog niet. Ok ik moet sowieso een paar weken wachten voordat ik wat kan zien, maar haar gedrag..... Ze wil nog steeds naar boven naar Major en tot overmaat van ramp plast ze ook dagelijks voor zijn deur. Als ze zwanger zou zijn dan zou dat toch op moeten houden? En daarbij heb ik twee geslaagde momenten waargenomen. Of die hormonen moeten nog uit haar lijfje... Vreemd. We houden haar maar goed in de gaten.

4 januari 2009
Het is me gelukt! De vorige nestjes zijn terug op mijn site (incl. de gewichtenlijstjes). Dat maakt de site toch wat leuker.

Zoals het er nu uitziet is Millie zwanger. Haar tepeltjes zijn groter alleen nog niet donker roze. Ik denk dat Maya ook wel zwanger zal zijn, want ik heb dit keer 2 geslaagde momenten waargenomen.

1 januari 2009
Millie is gedekt door Brutus. Mocht ze zwanger zijn, dan zal ze rond 15 februari 2009 bevallen.

  
Kittens Millie 17 februari 2009