[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Kitten 2/Dixie
Verkocht aan Eke Boonstra
Kitten 6/Boau
Verkocht aan Ria van der Bijl
Kitten 5/Lin
Verkocht aan Viviane van Tuyckom
Kitten 4/Izzy
Verkocht aan Eke Boonstra
Kitten 3/Nala
Verkocht aan Erwin en Nadia
Kitten 1/Mona Lisa
Verkocht aan Hermelinda Kabergs
13 augustus 2008

Vanmorgen om 06.45 uur maakte Macy mij wakker. Ze bleef maar miauwen. Ik natuurlijk snel uit bed en gelukkig had ik alles al klaar staan. Vervolgens Hennie uit bed gebeld (wou ze zelf hoor) en ook zij was weer van de partij. Samen hebben we Macy ondersteund bij de bevalling. Dus Hennie dank voor je hulp en support! De dierenarts had destijds 3 kittens gezien tijdens de echo, maar wie had dag gedacht......6 kittens! Ik hoop dat ze het aankan om 6 van die buikjes te vullen. Anders moet ik haar toch echt gaan helpen. Dus om eerlijk te zijn, had ik juist gehoopt op een wat kleiner nestje. Ik had de dekkingen dan ook onder toezicht laten plaatsvinden. Maar die Major....die kan er wat van. Ook nu legt hij zijn stempel weer op dit nestje. Bijna alle kittens hebben lange staartjes (niet dat hij een lange staart heeft, maar hij geeft toch telkens weer lange staartjes door) en maar 1 kitten is polydactyl. Maar dit mag de pret natuurlijk niet drukken. Verder is alles voorbeeldig gelopen totnogtoe. Hierbij een overzicht van de zesling (zover ik het allemaal goed heb gezien):
Kitten 1 geboren om 07.55 uur vrouwtje langstaart 125 gram
Kitten 2 geboren om 08.11 uur vrouwtje langstaart 119 gram
Kitten 3 geboren om 09.25 uur vrouwtje langstaart 107 gram polydactyl
verkocht
Kitten 4 geboren om 10.46 uur mannetje langstaart 105 gram verkocht
Kitten 5 geboren om 11.05 uur vrouwtje langstaart 104 gram
Kitten 6 geboren om 11.25 uur mannetje 3/4 of showlengte staart 117 gram
verkocht

9 augustus 2008

Nog maar een paar dagen en dan is het zover..............
30 juni 2008

Vandaag heb ik een echo laten maken van Macy haar buikje. Zoals het er nu uitziet draagt zij drie kittens. Een mooi aantal voor een 1e nestje. Ik ben er zo blij mee! Zie bijgaande foto van de echo.
21 juni 2008

Macy is tot voor kort gedekt door Major. Als ze zwanger is, verwacht ze haar kittens rond 11 augustus 2008. Ik ben zo benieuwd! Ik ga uiteraard weer een echo maken als ze rond de vier weken zwanger is. Dit wordt Macy haar eerste nestje en voor mij is het een lange tijd geleden dat ik een poly vrouwtje had. Aangezien polydactyl voor 50% vererft, ben ik vrij zeker van dat er een aantal kittens tussen zullen zitten met polyvoetjes. Meer nieuws volgt......
Kittens 13 augustus 2008