[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Zoƫ
(Kitten 5 )
vrouwtje
Verkocht
(aan family Cabout)
Katmandu
(kitten 3)
vrouwtje
Verkocht
(aan Elvira)
Major-Chaplin
(Kitten 6) mannetje
Verkocht
(aan Vivian)
Storm
(Kitten 4) mannetje
Verkocht (aan Sara)
Kiki
(Kitten 2) vrouwtje
Verkocht
(aan Peter)
Jinxi
(Kitten 1)
vrouwtje
Verkocht
(aan family Cabout)
28 oktober 2007

Hierbij nieuwe foto’s van de kittens. Ze zijn nu bijna 1 week oud. Ze groeien nog steeds goed en daar ben ik heel blij mee. Wel moet ik ze nog steeds uit elkaar zien te houden door middel van een beetje nagellak. Want ze lijken nu nog zo op elkaar!
Kitten 6 mannetje lange staart
104 gram
Kitten 5 vrouwtje lange staart
103 gram
Kitten 4 mannetje lange staart
98 gram
Kitten 3 vrouwtje lange staart
102 gram
Kitten 2 vrouwtje lange staart
108 gram
Kitten 1 vrouwtje korte staart
96 gram
22 oktober 2007

Tussen een uur of 6 en 10.00 zijn er zes kittens geboren. Ik hoop dat ze het allemaal gaan redden, want het verliep niet echt voorbeeldig. Om te beginnen had ik niets gehoord (lag nog te slapen waar ik me wel een beetje voor schaam). Toen ik wakker werd hoorde ik kleine piep geluidjes. En ja hoor! Moeder was in de kattenbak bevallen van drie kleintjes op dat moment. Dat was ook een van de redenen dat ik niets hoorde. Ze zat vervolgens helemaal onder de kleikorrels en de kittens ook. De kittens hadden allemaal hun nageboorte nog aan hun navelstreng hangen. Paniek in de tent! Ik had gelijk een emmer met warm water gevuld en Maya tot haar middel hierin gehangen. Vervolgens heb ik haar goed schoongemaakt en Maya en kittens daarna in de doos gedaan. Ook nog de navelstrengen door geknipt en de nageboorten verwijderd. Vanaf daar ging ze zelf verder met bevallen. Toch maar Hennie en Gerrit gebeld (zij waren op dat moment aan het werk) en zij kwamen mij helpen. De schatten! Verder moesten we Maya nog verder helpen, want ze was moe. Ik hoop dat ze het allemaal goed blijven doen en geen navelbreuken overhouden. Want de eerste kittens konden natuurlijk niet ver kruipen met zo'n zakje aan hun navelstreng. Maar vooralsnog lijkt het allemaal goed te zijn gegaan.

Ik weet dus niet wie het eerste is geboren. Ik weet wel dat het laatste kitten rond 10.00 uur is geboren. Maar op dat moment had het schoonmaken, de navelstrengen afbinden en moeders helpen voorrang. Ik heb dus maar zelf een volgorde bedacht. Waarvan dus alleen kitten 6 echt de laatste geborene was.

Kitten 1 kortstaart vrouwtje 96 gram
Kitten 2 langstaart vrouwtje 108 gram
Kitten 3 langstaart vrouwtje 102 gram
Kitten 4 langstaart mannetje 98 gram
Kitten 5 langstaart vrouwtje 103 gram
Kitten 6 langstaart mannetje 104 gram

Ik hoop dat ik de geslachten goed heb ingeschat. Verder zie je op sommige foto's wat kleur op hun pootjes. Dit is nagellak en voor mij momenteel de enige manier om ze van elkaar te onderscheiden. Want ze lijken erg veel op elkaar. Verder denk ik dat ze allemaal kortharig zijn. Hierbij alvast wat foto's. De eerste foto is van eergisteren. Je ziet dat Maya nog steeds graag bij Macho is en straks haar kroost wel weer zal delen met hem. De tweede foto is een foto van alle kittens te samen. En verder natuurlijk een foto van elk kitten afzonderlijk. Ja ik ben in de zevende hemel. Zo'n groot nestje heb ik nog nooit meegemaakt!

9 oktober 2007

Maya wordt dikker en dikker zoals je kan zien op de foto’s. En ze heeft nog twee weken te gaan! Nu moet ze al regelmatig gaan liggen om even bij te komen. Maar ik kijk er zo naar uit! Zo’n groot nestje kittens. Ik hoop dat alles goed gaat.
Major
Maya
17 september 2007

Vandaag heb ik een echo laten maken van Maya haar buikje en ze draagt 6 kittens. Ik wist niet wat ik hoorde! Nimmer heb ik zo’n groot nestje gehad. Nu maar hopen dat ze allemaal levend en gezond ter wereld komen. Op de echo is een van haar kittens goed te zien. Ja rond
23 oktober 2007 zal ze bevallen. Ik kijk er naar uit. Lijkt me zo leuk als er straks wellicht zes van die kleine hummeltjes door het huis racen!

Kittens 22 oktober 2007